Behandling

Vi tilbyder behandling af babyer og børn i jeres eget hjem. Vi kører i Egedal og omegn. Behandlingen tager udgangspunkt i de udfordringer I oplever hos jeres barn. Det kan f.eks. være motoriske udfordringer, som at barnet har svært ved at ligge på maven, udfordringer med at trille, komme fra liggende til siddende eller generel motorisk forsinkelse. Det kan være trivsels udfordringer som gråd, uro, søvn og problemer med amning.

Vi anvender ergoterapeutisk og fysioterapeutiske trænings og behandlingsprincipper. Endvidere bruges behandlingsmetoder med afsæt i kranio sakral terapi og kinesiologi. I behandlingen anvendes manuelle teknikker, hvor der arbejdes med afspænding, løsning og mobilisering af muskler, bindevæv og fascier. Endvidere udføres mobiliserende øvelser og motoriske aktiviteter.

Efter behandlingen vil i blive instrueret i øvelser I selv kan udføre.

I kan godt opleve at barnet er mere uroligt det første døgn til to efter behandlingen. Herefter vil kroppen finde tilbage i balance.
Behandlingen af babyer og mindre børn foregår på gulvet eller på jævnt underlag. Under behandlingen afklædes barnet så vi bedre kan se muskler og knogler.

Første behandling varer som oftest mellem 45-60 minutter opfølgende behandlinger mellem 30-45 minutter. Det er meget forskelligt hvor mange behandlinger barnet har behov for. Nogle oplever at barnets symptomer lindres stort set med det samme, mens andre har behov for flere behandlinger. Ofte oplever vi at barnets udfordringer kan blusse op igen ved sygdom og tandfrembrud.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close